Press "Enter" to skip to content

Leuke & drukke week gehad 🤩 Weekvlog 89 | Carlijn Bras

Delight in!

SAMENWERKING UKKEPUQ.
Instagram: https://instagram.com/ukkepuq?utm_medium=copy_link.
Internet site: https://www.ukkepuq.nl/.

Deze week heb ik een paar very leuke samenwerkingen gehad, onder andere van een fotoproduct, wall mounts voor aan een babygym en een videoshoot! Ook gaan Niels en ik weer voor het eerst sinds we Noud hebben op day en mag Noud version liggen voor een fotoshoot.

Over mij ♀.

Hi! Ik ben Carlijn, 25 jaar, sinds 28 augustus 2020 getrouwd satisfied Niels, sinds 9 januari 2022 moeder van Noud, wonen in een leuk huisje in Egmond en heb een eigen schoonheidssalon. In mijn vlogs neem ik je mee in mijn (ons) privé leven en neem ik je mee tijdens veranderingen in mijn beauty parlor.

Voor vragen of samenwerkingen: carlijnweening@hotmail.com.
Instagram: https://www.instagram.com/carlijnbras/.
Instagram beauty parlor: https://instagram.com/beautysaloncarlijn?igshid=sdn1yrc4l06c.
Internet site: https://www.beautysaloncarlijn.nl.

Ik ben Carlijn, 25 jaar, sinds 28 augustus 2020 getrouwd fulfilled Niels, sinds 9 januari 2022 moeder van Noud, wonen in een leuk huisje in Egmond en heb een eigen schoonheidssalon. In mijn vlogs neem ik je mee in mijn (ons) privé leven en neem ik je mee tijdens veranderingen in mijn beauty salon.

Ben jij al geabonneerd op mijn kanaal? Ik zou dat erg leuk vinden! https://www.youtube.com/channel/UC0k0rYtnnTa_abeTD0_oRSw?view_as=subscriber.

Ik zou dat erg leuk vinden!